Beste leden,
Afgelopen vrijdag is door het kabinet bekend gemaakt dat ook de wijkverenigingen vanaf 5 juni 2021, zij het nog met de nodige regels, weer open mogen. Het bestuur heeft vandaag desondanks besloten om de deuren van de wijkvereniging pas op 1 september 2021 weer te openen.
Hierbij hebben wij rekening gehouden met de vanaf 5 juni nog geldende beperkende maatregelen, de reguliere zomersluiting van de vereniging in juli en augustus en de verwachting van het kabinet dat we in september weer redelijk terug zijn bij “normaal”.
Wij hebben er dus voor gekozen niet de laatste drie weken van juni nog open te gaan. Veel activiteiten zijn met de geldende regels nog niet mogelijk. De activiteiten die wel mogelijk zijn, worden nog door de regels behoorlijk beperkt. Daaraantegen hopen en verwachten wij u in september wel weer zonder beperkingen met open armen te kunnen en mogen ontvangen.
Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit!! U ook?
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

.

Welkom op de website van wijkvereniging Veghel-Zuid

 

De wijkvereniging is sinds 1966 actief in Veghel-Zuid.
Staat voor leefbaarheid en welzijn in de wijk.
Organiseert veel voor zowel jong als oud en is voor iedereen toegankelijk!

Kijk op info voor meer informatie.

Adres: Witte de Withstraat 24    Veghel-Zuid

Dus kom gerust eens langs in ons wijkgebouw.
Het Wijkbestuur

Volg ons op facebook

 

 

Home

Eén gedachte over “Home

  • Wat een leuke verrassing die ik in mijn postbus ontving. Super leuk en lekker en zeker zeer gewaardeerd. Ook jullie hele fijne Paasdagen en blijf gezond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *