Wij zijn een groep enthousiaste ouders die samen de activiteitengroep vormen.
We organiseren iedere maand wel 1 of 2 activiteiten voor jong of volwassenen.
Voor de kinderen hebben wij verschillende knutselmiddagen, bak en smul, deze activiteiten zijn voor kinderen vanaf 4 jaar!! Daarnaast vieren wij ook altijd Pasen, Koningsdag en komen Sinterklaas en zwarte Piet ons ieder jaar weer één bezoek brengen. Pasen, Koningsdag en Sinterklaas is alleen voor onze leden.
Voor de tieners hebben we een speciale tienerdag en zij komen met Pasen en Sinterklaas kienen waarbij alle kinderen met een prijsje naar huis gaan. Daarnaast hebben we nog knutsel- en activiteitenavonden voor onze tieners.
De volwassenen kunnen bij ons ook terecht om gezellig te komen knutselen.
Voor het hele gezin organiseren wij ieder jaar een gezellige Halloween tocht en een heuse vossenjacht, gezellig samen in het donker vossen zoeken.
Dit alles wordt gedaan op inschrijving zodat we weten op hoeveel kinderen wij kunnen rekenen.
Voor een aantal activiteiten vragen wij een kleine vergoeding die voldaan moet worden bij de inschrijving.
De meeste activiteiten zijn voor leden, voor sommige activiteiten hoeft u geen lid te zijn, wel vragen we dan meer vergoeding.
Wilt u na het lezen van dit stukje eens komen kijken bij onze activiteiten dan bent u welkom wij leggen u graag uit wat wij allemaal doen iedereen is welkom.
Houdt u de facebookpagina van onze activiteitengroep en de activiteiten op de website goed in de gaten dan ziet u wanneer wij iets organiseren.